Chord Ko Mo Cari Yang Bagaimana

Chord Ko Mo Cari Yang Bagaimana. [verse 1] g a d ko bola bale su macam deng. Liriknya ko mo cari yang bagaimana, langsung saja berikut chord lagu cuma saya.

Kunci Gitar Lagu Burung Camar Delinewstv
Kunci Gitar Lagu Burung Camar Delinewstv from www.delinewstv.com

B c# f# ko mo cari yang bagaimana. Chord gitar ko mo cari yang bagaimana. Biar ko sampe ke ujung dunia.

F G C Jang Ko Mo Slak Sombong Unutk Jalan Pica Bunga Sa Yang Su Mengerti Dong Su Tau Ko Sa Punya Mo Jalan Sampe Mana Mo Sakit Bagaimana Pasti Ko Cari Saya, Ko Tra Akan Lupa Saya

Ko bola bale su macam deng setrika. Ko mo cari yang bagaimana f g c ko mo dapat juga dimana f g em am biar ko sampe ke ujung dunia f g c yang mengerti ko tu cuma saya f g c jang ko mo slak sombong unutk jalan pica bunga sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana pasti ko cari saya, ko tra akan lupa saya Ko mo dapat juga dimana.

B C# F# Ko Bola Bale Su Macam Deng Setrika.

F g c jang ko mo slak sombong unutk jalan pica bunga sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana pasti ko cari saya, ko tra akan lupa saya Ko mo cari yang bagaimana f g c ko mo dapat juga dimana f g em am biar ko sampe ke ujung dunia f g c yang. Ko mo cari yang bagaimana f g c ko mo dapat juga dimana f g em am biar ko sampe ke ujung dunia f g c yang mengerti ko tu cuma saya.

G A D Biar Ko Sampe Ke Ujung Dunia G A D Yang Mengerti Ko Tu Cuma Saya.

B c# f# biar ko sampe ke ujung dunia. Bb c f ko mo cari yang bagaimana bb c f ko mo dapat juga dimana bb c am dm biar ko sampe ke ujung dunia bb c f yang mengerti ko tu cuma saya bb c f jang ko mo slak. F g c ko mo dapat juga dimana.

Ko Mo Cari Yang Bagaimana F G C Ko Mo Dapat Juga Dimana F G Em Am Biar Ko Sampe Ke Ujung Dunia F G C Yang Mengerti Ko Tu Cuma Saya.

Biar ko sampe ke ujung dunia. (4x) f g c sayang kalo bosan ko bilang. Tolong diubah g a d bukanya.

Sayang Kalo Bosan Ko Bilang.

F g c bukannya ko langsung berubah. Sampe mana tetap sa yang koi cari ko pu gelisah sa yang kas tenang sa paling hafal sa yang tau cara kas tenang. [verse 1] g a d ko bola bale su macam deng.

Share This Post